Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan voor een groot deel betaald worden uit PVB en PAB

24 uurs thuiszorg voor een minderjarige met een beperking

Voor veel gezinnen is de zorg voor een minderjarige met een beperking een extra belasting. Voor ouders of mantelzorgers zijn tijd voor henzelf, tijd voor de andere gezinsleden of het onderhouden van een sociaal netwerk vaak niet vanzelfsprekend. Een persoonlijke inwonende assistent van Zuster in Huis brengt daar snel verandering in.

Mantelzorg ondersteunen

Een inwonende assistent kan helpen met huishoudelijke, verzorgende taken en instaan voor permanentie. Hierdoor komen voor mantelzorgers tijd en ruimte voor andere zaken vrij. Met een persoonlijke assistent kunnen minderjarigen met een beperking bij hun familie blijven wonen.

Voordelen voor de minderjarige met een beperking

Een inwonende assistent kan nieuwe kansen tot groei aanreiken en de persoon met een beperking ondersteunen in zijn streven naar meer vrijheid. Zo krijgt de minderjarige met een beperking een mogelijkheid om bepaalde activiteiten te doen.

Kosten persoonlijke inwonende assistent

Zuster in Huis kan voor een groot deel betaald worden uit het Persoonlijk Assistentie Budget (PAB). We helpen U graag bij het aanvragen van een permanente zorgverstrekking van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Neem gerust contact op

Wilt u meer weten over een persoonlijk assistent van Zuster in Huis voor een minderjarige met een beperking? Vul dan gerust het contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.