Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan voor een groot deel betaald worden uit PVB en PAB

Nieuws

(Vicky)Vinger aan de pols op het kabinet

In oktober trokken we naar het kabinet van Kabinet van Vlaams minister van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Jo Van Deurzen (CD&V) om te bekijken wat de mogelijkheden zijn om de ondersteuning geboden door Zuster in Huis (MG Care) te vergoeden met een persoonsvolgend budget.

Lees meer

“Met Zuster in Huis is mijn zus echt weer thuis”

Al heel hun leven lang delen ze lief en leed. Maar vooral de laatste 25 jaar heeft Daniëlle de zorg voor haar 59-jarige zus grotendeels op zich genomen.
Ze lijdt aan het syndroom van Down en sinds 3 jaar is er ook dementie vastgesteld die erger wordt.

Lees meer

“72 Miljoen euro nieuwe budgetten in 2018”

Begin december maakte minister Jo Van Deurzen bekend dat er in 2018 heel wat extra miljoenen worden uitgetrokken. Voor minderjarigen wordt er 8,6 miljoen euro voorzien waarvan het grootste deel gaat naar PAB-budgetten. Dat zullen er naar schatting 200 nieuwe zijn.

Lees meer

(VICKY) Vinger aan de pols op het kabinet…

Vicky Vanherle van Zuster In Huis trok eind oktober naar het kabinet van minister van Welzijn Jo Van Deurzen (CD&V) om er persoonlijk een gesprek te voeren actuele thema’s in de zorgverlening. Het ging dan over de inbreng in VAPH en een budget voor ouderenzorg.

Lees meer

ACTUEEL: “Geen zorgen maken. Wij zorgen voor alles”

Zorgverlening in Vlaanderen is zeker professioneel uitgewerkt met enorm veel hulpverleningsorganisaties, zorginstellingen, ziekenhuizen, zorgcentra en persoonlijke hulpverleners. Het aanbod is groot en net daar knelt het schoentje voor veel zorgbehoevenden en hun familie. Zij zien dikwijls door de bomen het bos niet meer.

Lees meer

Hoe werkt Zuster in Huis?

Voor wie is Zuster in Huis?

(Zuster in Huis Nederland)

24 uurs zorg

24 uurs Parkinson zorg

Parkinson is een complexe ziekte. Het is daarom belangrijk dat Uw assitent ervaring heeft op het gebied van deze ziekte.

24 uurs Dementie zorg

De 1-op-1 aandacht, goede zorg en constante begeleiding zorgen voor een duidelijke verbetering van de kwaliteit van leven van zorgvrager en de familieleden.

24 uurs MS zorg

Het verloop van een chronische ziekte aan het zenuwstelsel zoals MS is grillig en onzeker. De conditie van lichaam en geest is hierbij heel belangrijk. Dit vergt veel zorg.

Overige 24 uurs zorg

Zuster in Huis is er voor iedereen die kwalitatieve en intensieve zorg nodig heeft.