Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan voor een groot deel betaald worden uit PVB en PAB

Goede en betaalbare persoonlijk inwonend assistent van Zuster in Huis

Heeft U zorg nodig en bent U op zoek naar een persoonlijke inwonende assistent? Zuster in Huis selecteren persoonlijke assistenten uit heel Europa die bij U als patiënt inwonen. Zo heeft U niet langer 24 verschillende mensen per week over de vloer, maar één of twee vaste persoonlijke assistenten.

Zuster in huis: inwonende thuisassistentie

Zuster in Huis selecteren Europese assistenten met een grote passie voor het zorgen. Net als Belgische assistenten zijn zij professionals met elk hun eigen deskundigheidsgebied, bijvoorbeeld parkinson of alzheimer/dementie. Zij voorzien in Uw zorgbehoefte en bieden persoonlijke verzorging, begeleiding en dagelijkse ondersteuning. Natuurlijk zorgen we voor een goede klik tussen U en uw inwonende assistent. Pas na een zorgvuldige screening en kennismaking komen ze bij u in huis wonen.

Kosten persoonlijke inwonende assistent

De 24 uurs thuisassistentie van Zuster in Huis is uniek in België. De Europese assistenten werken volgens de Belgische wetgeving. Een persoonlijke inwonend assistent kunt U daarom voor een groot deel betalen uit het Persoonsvolgende Budget (PVB) en het Persoonlijk Assistentie Budget (PAB). Zuster in Huis helpen U graag met Uw aanvraag voor 24 uurs thuisverzorging bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).

Contact

Heeft U nog vragen over een persoonlijke inwonende assistent van Zuster in Huis? Vul dan gerust het contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.