Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Uitstekende en betaalbare hulp voor bejaarden van Zuster in Huis

Zoekt U hulp voor bejaarden die niet naar een rusthuis willen, maar thuis willen blijven wonen? Bij Zuster in Huis selecteren wij persoonlijke assistenten uit heel Europa die bij U of een van Uw familieleden in huis wonen voor thuisverzorging. Wij bieden ook hulp voor bejaarden met bijvoorbeeld parkinson of alzheimer/dementie.

Blijven waar en wie u bent

Met de hulp voor bejaarden van Zuster in Huis kunt U blijven waar U bent en wie U bent. Vooral voor bejaarde mensen is thuisassistentie erg prettig. Zij kunnen dan in een vertrouwde omgeving blijven wonen. Onze persoonlijke assistenten wonen bij U in huis. Daarom zorgen we altijd voor een uitstekende match tussen patiënt en assistent. We kijken zorgvuldig naar Uw persoonlijkheid, achtergronden en natuurlijk Uw zorgbehoefte.

Betaalbare hulp voor bejaarden

U kunt een groot deel van onze hulp voor bejaarden betalen uit Uw Persoonsvolgende Budget (PVB). We helpen U graag bij het aanvragen van de permanente zorgverstrekking bij het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH). Vanwege onze efficiënte organisatie kunt U bij Zuster in Huis bijna twee keer zoveel zorg inkopen als bij andere thuiszorgorganisaties.

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft U nog vragen en/of opmerkingen over de inwonende hulp voor bejaarden van Zuster in Huis? Vul dan gerust het contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.


De persoonlijke assistent kan vanaf nu 100% ingebracht worden met uw budget van VAPH.