Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Hét alternatief voor een verpleeghuis van Zuster in Huis

Heeft U 24 uurs zorg nodig en zoekt U een alternatief voor het verpleeghuis? Zuster in Huis zoekt voor U een inwonende assistent die goed bij U past én die alles af weet van uw aandoening.

Redenen aanvragen 24 uurs thuiszorg

Een inwonende assistent van Zuster in Huis is een uitstekend alternatief voor mensen die absoluut niet naar een verpleeghuis willen. Wilt U niet van uw partner gescheiden worden, maar wordt de mantelzorg te zwaar? Ook dan is thuisassistentie van Zuster in Huis een uitstekend alternatief voor het verpleeghuis.

Thuisassistentie van Zuster in Huis

Zuster in Huis selecteren persoonlijke assistenten uit Europa die nog met echte ouderwetse toewijding voor U of Uw partner zorgen. Zij spreken vaak Engels of Duits, maar kunnen zich ook goed uitdrukken in het Nederlands. De intensieve en persoonlijke aandacht die de assistenten U geven, maken Zuster in Huis tot een meer dan waardig alternatief voor het verpleeghuis.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Zuster in Huis als alternatief voor het verpleeghuis? Vul dan gerust het contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.