Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Prettige en betaalbare inwonende zorg van Zuster in Huis

Kunt U of Uw partner niet langer zelfstandig thuis blijven wonen, omdat er 24-uurs zorg nodig is? Maak dan gebruik van inwonende zorg, geselecteerd door Zuster in Huis.

Permanente persoonlijke assistent thuis

Met inwonende zorg van Zuster in Huis is er 24 uur per dag iemand in de buurt die U kan helpen. Daarom is een goede band tussen U als patiënt en de inwonende assistent des te belangrijker. Wij selecteren de persoonlijke assistent die het beste past bij Uw persoonlijkheid en Uw ziektebeeld. Onze assistenten zijn goed opgeleid, ervaren en zorgen nog met een ouderwetse toewijding.

Betaalbare inwonende zorg

De inwonende assistenten van Zuster in Huis komen uit heel Europa, maar werken volgens de Belgische wetgeving. Daarom kan de zorg 100% vergoed worden vanuit het Persoonsvolgende Budget (PVB). U ontvangt een uitgebreide offerte met daarin de indeling van uw zorgbehoefte, voordat U besluit tot inwonende thuisassistentie van Zuster in Huis.

Meer informatie over onze thuisverzorging?

Voor meer informatie over inwonende assistent kunt U contact opnemen met Zuster in Huis. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.