Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Mantelzorger mee ondersteunen met persoonlijk assistent Zuster in Huis

Wordt het te zwaar om alleen voor Uw partner te zorgen en zoekt u een assistent die de mantelzorg kan ondersteunen? Een persoonlijk inwonend assistent van Zuster in huis kan de zorgtaken van U overnemen en U als mantelzorger ondersteunen.

Inwonende assistenten die mantelzorg ondersteunen

Wanneer U of Uw partner 24-uurszorg nodig heeft, maar het liefst thuis wil blijven wonen, kunt U gebruik maken van de diensten van Zuster in Huis. Wij bieden U de mogelijkheid van een persoonlijke assistent, die niet alleen bij U inwoont, maar ook de zorg en begeleiding op zich neemt. Op deze manier kan de mantelzorger meer genieten van de ontspannen momenten met de partner.

Prettige en betaalbare ondersteuning mantelzorg

Het grote voordeel van Zuster in Huis is dat U 24 uur per dag iemand in de buurt heeft die U bij de mantelzorg kan ondersteunen. Onze persoonlijke inwonende assistenten komen uit heel Europa en hebben een gedegen opleiding plus de nodige ervaring met mantelzorgers ondersteunen, ook bij ziektebeelden als parkinson en alzheimer/dementie. Wij zorgen voor een perfecte match en passende zorg.

Meer informatie? Neem contact op

Voor meer informatie over persoonlijke assistenten die U als mantelzorger kunnen ondersteunen, kunt U contact met ons opnemen. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.