Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Nachtzorg, zorg op maat

Nachtzorg van Zuster in Huis biedt u de oplossing als het lastig is om in de nacht alleen te zijn. Maar ook als u  in de nacht niet meer alleen voor uw zieke partner kunt zorgen. Hierdoor bent u overdag weer uitgeslapen en kunt u genieten van uw omgeving.

Nachtzorg, wanneer is het nodig?

Een oogje in het zeil houden bij bijvoorbeeld dementie. Dementerenden kunnen gaan dwalen. Als er een vertrouwde assistent bij u ’s nachts aanwezig is, kan deze u daarin ontlasten. Of bij ziektes zoals Parkinson, ALS of MS. Bij deze ziektes kunnen gedurende de nacht op wisselende tijden, korte zorgmomenten nodig zijn. Onze nachtzorg kan daarbij een oplossing voor u bieden zodat u niet onnodig lang te wachten indien iemand reageert op een halsalarmering systeem. Zo kan er zelfs opname in het rusthuis voorkomen worden. Want wij bieden die nachtzorg aan die precies past in uw situatie.

Zorg op maat

Wij hanteren geen standaard tijden zoals de meeste andere zorgaanbieders. Wij kijken specifiek naar uw behoefte. Wanneer u bijvoorbeeld ook hulp nodig heeft bij het nacht-klaar maken en naar bed gaan dan doen we dat er gewoon bij. De inwonend assistent werkt dan bijvoorbeeld al om 21.30 uur om u te ondersteunen en blijft vervolgens tot de volgende ochtend. Wanneer het wenselijk is kan de assistent u ondersteunen met de ochtendzorg. Kortom nachtzorg van Zuster in Huis is zeer flexibele zorg op maat.

Kunnen wij u helpen?

Neem dan contact met ons op en wij staan graag voor u klaar!