Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Uitstekende en betaalbare hulp voor bejaarden van Zuster in Huis

Zoekt U hulp voor bejaarden die niet naar een rusthuis willen, maar thuis willen blijven wonen? Bij Zuster in Huis selecteren wij persoonlijke assistenten uit heel Europa die bij U of een van Uw familieleden in huis wonen voor thuisverzorging. Wij bieden ook hulp voor bejaarden met bijvoorbeeld parkinson of alzheimer/dementie.

Blijven waar en wie u bent

Met de hulp voor bejaarden van Zuster in Huis kunt U blijven waar U bent en wie U bent. Vooral voor bejaarde mensen is thuisassistentie erg prettig. Zij kunnen dan in een vertrouwde omgeving blijven wonen. Onze persoonlijke assistenten wonen bij U in huis. Daarom zorgen we altijd voor een uitstekende match tussen patiënt en assistent. We kijken zorgvuldig naar Uw persoonlijkheid, achtergronden en natuurlijk Uw zorgbehoefte.

Betaalbare hulp voor bejaarden

Onze inwonende assistenten komen uit heel Europa, maar werken volgens de Belgische wetgeving. Heeft U een Persoonsvolgende Budget (PVB) dan kunt u onze diensten 100% betalen met uw budget.

Vragen en/of opmerkingen?

Heeft U nog vragen en/of opmerkingen over de inwonende hulp voor bejaarden van Zuster in Huis? Vul dan gerust het contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.