Onze persoonlijke assistenten doen dit werk met hart en ziel

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

24 uurs zorg in uw (eigen) huis in Spanje

Al geruime tijd verblijft u in Spanje. Nu u of uw partner niet meer zelfstandig thuis kan zijn, bent u op zoek naar een prettige oplossing van zorg, waardoor u kunt blijven genieten in Spanje. Zuster in Huis, biedt 24 uurs zorg als oplossing. Wij werken met Europese zorgverleners die speciaal voor u naar Spanje komen en, tijdelijk, bij u inwonen. Hierdoor is uw zorg persoonlijk en exclusief.

Waarom een inwonende Europese zorgverlener?

Zuster in Huis geeft buitenlandse zorgverleners een kans om in Nederland, België maar ook in Spanje te werken en bij u, als zorgvrager tijdelijk in te wonen. Zij zorgen nog met ouderwetse toewijding en vinden het leuk om in een ander land te werken en te verblijven. Net als Nederlandse zorgverleners zijn zij professioneel en ervaren. Zij spreken Engels, Duits en soms ook Spaans.

Bepaalt u graag zelf hoe de dag (en nacht) eruit ziet?

Met de inwonende zorgverlener bij u in huis bepaalt u zelf wanneer u welke zorg wilt krijgen. Maar er is altijd iemand bij u in de buurt. De zorgverlener biedt persoonlijke verzorging, begeleiding en dagelijkse hulp, afgestemd op uw wensen en zorgbehoefte. Samen met u en eventueel uw familie en/of arts maken wij een uitgebreid zorgplan.

U bepaalt niet alleen uw zorgmomenten, maar er is ook voldoende tijd voor sociale activiteiten die u graag zou willen doen. Staat u liever wat later op, wilt u graag elke dag kiezen wat u eet, een bezoek brengen aan een lokale markt of een keer naar het strand? Zuster in Huis regelt het. Zo houdt u, in uw eigen Spaanse huis, de regie in handen.

Kiest u graag zelf iemand die voor u zorgt?

Wij zoeken voor u één of twee zorgverleners die het beste bij u passen qua ervaring, opleiding en persoonlijkheid. Het is heel belangrijk dat het klikt, zodat u niet alleen de noodzakelijke zorg krijgt maar dat het thuis in Spanje ook prettig en gezellig is. De intensieve en persoonlijke aandacht van de inwonende zorgverlener in uw eigen vertrouwde omgeving verhogen uw kwaliteit van leven.

Hoe kan ik deze zorg bij mij thuis regelen?

Wij begeleiden u om de beste zorg zo snel mogelijk voor u in te zetten. Wij maken graag een afspraak bij u thuis in Spanje of Nederland, voor een persoonlijke kennismaking.

Meer weten over onze 24 uurs zorg? Bel ons kantoor 0031-10-4659797 of stuur ons een email: info@zusterinhuis.es

Contact opnemen


Contactinformatie

Tel: +32(0)471 602870
Mail: info@zusterinhuis.be

Mail professionals : info@mg-care.be

Bekijk ook:

     Logo

MG Care is exclusief partner van Zuster in Huis voor België.