Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Onze klanten over Zuster in huis

“” Er is nu zoveel aandacht. Je kunt zien dat de assistent haar werk met hart en ziel doet. Daarnaast zien wij dat er een klik is tussen onze moeder en de assistent. Het is ons duidelijk, het heeft een positieve invloed op haar levensplezier en onze gemoedsrust. ” Meneer Boonstra

” Onze zorgverlener is geduldig en een prettige huisgenoot, maar bovenal heeft hij veel expertise en ervaring met Alzheimer. Dat geeft mij de bevestiging dat mijn man in goede handen is. ” Mevrouw de Groot te Goes

” Ik kan nu met een gerust hart even weg om iets te doen zonder dat ik mij zorgen hoef te maken of het thuis allemaal wel goed gaat. Hij kan nu heerlijk naar buiten en samen met de inwonende assistent even een stukje hardlopen. Dit doet hij zo graag en dat kon ik nooit. Hij gaat nu ook twee keer per week een ochtend naar de dagbesteding. De rest van de week ondersteunt de inwonende assistent hem.” Mevrouw Staalstra

” In plaats van 24 verschillende gezichten per week over de vloer heb ik nu een vaste verzorgende. Het is alsof er een engel is neergestreken. Mijn leven is nu een stuk draaglijker geworden. Zij is mijn verlengstuk; mijn extra paar handen en voeten! Ik kom weer buiten dankzij haar. Ik ga zelfs weer af en toe naar het theater, waar ik zo van hou.” Meneer van der Lught