Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Prettige en betaalbare zorg thuis van Zuster in huis

Heeft U gespecialiseerde zorg nodig om thuis te kunnen blijven wonen? Een inwonende persoonlijke assistent van Zuster in Huis biedt persoonlijke verzorging, begeleiding en dagelijkse ondersteuning. Met een van onze assistenten kunt U blijven waar U bent en wie U bent.

Prettige en betaalbare zorg thuis

Een goede klik tussen U en Uw permanente zorgassistent thuis is erg belangrijk. We zoeken daarom altijd iemand uit die bij U past qua opleiding en persoonlijkheid. De inwonende assistent heeft ervaring met de gespecialiseerde zorg voor patiënten met parkinson, MS of alzheimer/dementie. De kosten voor deze 24 uurs zorg thuis kan 100% vergoed worden met uw Persoonsvolgende Budget (PVB).

Inwonende assistenten Zuster in Huis

De persoonlijke inwonende assistenten van Zuster in Huis zijn van oorsprong niet-Nederlandstaligen. Het is moeilijk om in België mensen te vinden voor zorg thuis die permanent bij iemand willen inwonen. Onze assistenten komen uit heel Europa. Ze worden grondig gescreend en kunnen zich goed uitdrukken in het Nederlands.

Contact opnemen

Heeft U nog vragen over de prettige en vertrouwde zorg thuis van Zuster in Huis? Vul dan gerust het contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.