Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Waarom een inwonende Europese assistent?

Zuster in Huis geeft een Europese persoonlijke assistent een kans om in België te werken en bij U als assistent in te wonen. Zij zorgen nog met een ouderwetse toewijding en vinden het leuk om in een ander land te wonen en werken. Zij spreken meestal Frans of Engels of Duits en zijn bereid om in korte tijd de Nederlandse taal te leren. Onze assistenten komen uit Europa. De persoonlijke assistent heeft ruime ervaring in het verzorgen van zorgvragers en is deskundig op het gebied van uw aandoening.

Wij zoeken voor U één of twee assistenten die het beste bij U passen. Wij letten hierbij op ervaring, opleiding en persoonlijkheid. De intensieve en persoonlijke aandacht van de inwonende assistent in Uw eigen vertrouwde omgeving verhogen Uw kwaliteit van leven. Als het nodig is krijgt Uw inwonende assistent ook ondersteuning en begeleiding van ons. De assistent werkt voor U volgens het opgestelde zorgleefplan, houdt dagrapportages bij en evalueert haar werkzaamheden periodiek met ons. De persoonlijke assistent ondersteund U bij de persoonlijke verzorging, begeleiding en licht huishoudelijk werk. Verpleegtechnische handelingen worden niet door ons uitgevoerd.
Natuurlijk is het belangrijk dat Uw persoonlijke assistent goed aardt in België. Daarom wordt Uw assistent begeleid door een speciaal toegewezen zorgcoödinator.

Wat kunt U verwachten van een persoonlijk assistent of welke ondersteuning geven ze U.

  •    Ondersteuning bij het opstaan, het slapengaan en bij verplaatsingen;
  •    Ondersteuning bij het eten en bereiden van eten;
  •    Ondersteuning bij lichte huishoudelijke taken;
  •    Begeleiding bij allerlei afspraken (bijvoorbeeld doktersbezoek);
  •    Opvolging van medicatie;
  •    Allerhande verzorging, met uitzondering van verpleegkundige taken zoals toedienen van medicatie, wondverzorging, e.d. ;
  •    Verschaffen van ontspanning en ontspanningsmomenten, zowel binnen als buitenshuis.
  •    De opdrachten die rederlijkerwijze met het bovenvermelde samenhangen.

“Het is heel belangrijk dat het klikt, zodat U thuis niet alleen de noodzakelijke zorg krijgt maar dat het ook gezellig is.”

Hoe werkt Zuster in Huis?

Voor wie is Zuster in Huis?

(Zuster in Huis Nederland)

Kunnen wij u helpen?

Neem dan contact met ons op en wij staan graag voor u klaar!