Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Wie zijn wij?

Zuster in Huis België bestaat uit een professioneel  team van zorgmanagers en medewerkers onder leiding van Vicky Vanherle van MG Care en Zuster in Huis Nederland. Vicky Vanherle heeft jaren lange ervaring in het managen van bedrijven. Daarnaast heeft zij veel expertise en een breed netwerk van de zorgmarkt in België.  Haar grote enthousiasme en doorzettingsvermogen helpt klanten bij het krijgen van de beste, juiste en betaalbare 24 uurs zorg.

Vicky wordt ondersteund door het team in Nederland onder leiding van Jolanda Oeij en Sandra Beukers die al sinds 2010 zorg bieden aan Nederlandse klanten. Jolanda en Sandra hebben al meer dan 10 jaar succesvolle bedrijven in het werven en selecteren van buitenlands personeel voor zowel particulieren als zorginstellingen.

Onze expertise, full service,  persoonlijke aandacht en oprechte interesse in mensen zorgen voor de beste 24 uurs zorg voor U.

Vicky Vanherle

Directeur MG Care

Sandra Beukers

Directeur recruitment & kwaliteit

Jolanda Oeij

Directeur zorg & verkoop

Jade Murton

Recruiter

Anne de Haan

Recruiter

Juliana Carpen

Director Recruiting Office Romania

24 uurs zorg

24 uurs Parkinson zorg

Parkinson is een complexe ziekte. Het is daarom belangrijk dat Uw assitent ervaring heeft op het gebied van deze ziekte.

24 uurs Dementie zorg

De 1-op-1 aandacht, goede zorg en constante begeleiding zorgen voor een duidelijke verbetering van de kwaliteit van leven van zorgvrager en de familieleden.

24 uurs MS zorg

Het verloop van een chronische ziekte aan het zenuwstelsel zoals MS is grillig en onzeker. De conditie van lichaam en geest is hierbij heel belangrijk. Dit vergt veel zorg.

Overige 24 uurs zorg

Zuster in Huis is er voor iedereen die kwalitatieve en intensieve zorg nodig heeft.