Prettige, Goede en Betaalbare zorg

Prettige zorg

Een vaste assistent: persoonlijk, meer tijd, aandacht en altijd dichtbij

Goede zorg

Gekwalificeerd assistent , passend bij wie U bent

Betaalbare zorg

Uw zorg kan 100% vergoed worden met Uw PVB / PAB van VAPH.

Goede en betaalbare persoonlijk inwonend assistent van Zuster in Huis

Heeft U zorg nodig en bent U op zoek naar een persoonlijke inwonende assistent? Zuster in Huis selecteren persoonlijke assistenten uit heel Europa die bij U als patiënt inwonen. Zo heeft U niet langer 24 verschillende mensen per week over de vloer, maar één of twee vaste persoonlijke assistenten.

Zuster in huis: inwonende thuisassistentie

Zuster in Huis selecteren Europese assistenten met een grote passie voor het zorgen. Net als Belgische assistenten zijn zij professionals met elk hun eigen deskundigheidsgebied, bijvoorbeeld parkinson of alzheimer/dementie. Zij voorzien in Uw zorgbehoefte en bieden persoonlijke verzorging, begeleiding en dagelijkse ondersteuning. Natuurlijk zorgen we voor een goede klik tussen U en uw inwonende assistent. Pas na een zorgvuldige screening en kennismaking komen ze bij u in huis wonen.

Kosten persoonlijke inwonende assistent

De dienstverlening “persoonlijk assistent” van Zuster in Huis kan 100% vergoed worden met Uw PAB van VAPH. Bezoek de website van VAPH (Vlaams agentschap voor personen met een handicap) en bekijk of U hiervoor in aanmerking komt.

Contact

Heeft U nog vragen over een persoonlijke inwonende assistent van Zuster in Huis? Vul dan gerust het contactformulier in of bel naar +32(0)471 602870.